LOCATIES

WORKSHOP LOCATIES

ATELIER 13

NIEUWE ATELIER:

THEOFIEL VAN CAUWENBERGHSLEI 5
2900 SCHOTEN

Na jaren van gezelligheid en gemoedelijke workshops in ons thuisatelier, gaan we een nieuw hoofdstuk beginnen in het hart van Schoten. 🌟

De herinneringen die we hebben gemaakt in onze knusse creatieve ruimte koesteren we ❤️, en nu kijken we uit naar nog meer jaren van warme momenten en creatieve ontdekkingen op onze nieuwe plek✨

Meer ruimte, meer gemoedelijke momenten van jouw me-time, en nog steeds dezelfde grote liefde voor creativiteit & coziness !

In de zomer genieten we dan wel weer van de heerlijke zomerse workshops in onze welbekende tuin

Hoe zijn onze workshops .. wel denk aan heerlijk geurende kaars hier en daar en een rustig gemoedelijk muziekje op. Hier staan de vintage glaasjes klaar mét gouden randje om al bubbelend je creatieve me-time te starten. Voel je op je gemak en vrij om al je creativiteit de ruimte te geven om zich te ontwikkelen en nieuwe technieken te ontdekken.

Gemoedelijke workshops

Tijdens onze workshops laten we je even ontsnappen aan de wereld en zijn dagelijkse beslommeringen. Een kleine vlucht nemen in een gemoedelijke, creatieve sfeer waar gezeligheid troef is. Starten met een drankje in de hand brengen we je op je gemak alvorens we je laten kenismaken met nieuwe technieken.

Wat is Atelier 13... onze creatieve kennis delen met mensen die
altijd al creatief hebben willen zijn, maar daar één of andere drempel
in zien. Schrik dat het niet gaat lukken, "ik weet niet hoe eraan te beginnen", "heb geen inspiratie" of gewoonweg "ik
ben niet handig".

Zonnige workshops

Op zomerse dagen trekken we naar buiten met onze penselen, klei,... en zetten we ons aan de ruime tafel om volop te genieten van het zonnetje. Resultaat... ontspannende me-time vol creativiteit in een gemoedelijke sfeer.

Heerlijk toch?!

-----------

ADRES ATELIER 13

Theofiel van Cauwenberghslei 5 - Schoten

OHANA BY ALOHA

In de Hawaïaanse cultuur verwijst ‘ohana’ naar familie in de breedste zin van het woord. En dat is precies wat Chinook & Tommy jullie willen laten voelen én proeven. Ohana is een plek waar iedereen welkom is en thuis kan komen. Zij zorgen voor de exotische toets en smaken geïnspireerd door hun eigen reizen en wereldse streetfoodgerechten.

Ben jij nog op zoek naar een unieke én tropische locatie voor jouw event?
De verschillende ruimtes in Ohana kunnen worden afgehuurd voor jouw feestje of event op maat. Van een zittend familie diner, staande trouw receptie, gekke vrijgezellen of gezellig verjaardagsfeestje
tot de perfecte locatie voor jouw pop-up, workshop of business event!

KLIK HIER VOOR MEER INFO
VOOR DE SPECIFIEKE WORKSHOPS @ OHANA BY ALOHA

-----------

ADRES OHANA BY ALOHA

Brechtsebaan 298 - Schoten

STUDIO FLUO

Iedereen heeft het alsmaar drukker in zijn leven.

We zoeken naar een uitweg, een plek waar we zowel rust als energie vinden, waar we alles even vergeten en ons verliezen in me-time. StudioFluo laat je dromen van meer door verschillende inspirerende workshops waar een hobby uit kan groeien maar misschien ook het ultieme doel en dat is een passie. Bij ons staan creativiteit, ontspanning en zelfontplooiing centraal. De nadruk tijdens elke workshop ligt op gezelligheid. In een losse sfeer en een toffe groep iets bijleren. Dat is waar StudioFluo voor staat.

-----------

ADRES STUDIO FLUO

Ballaarstraat 32/1 - Antwerpen