Hallo,

Ik ben "Pet" (kort voor Petra). Beetje gekke naam, maar dat staat dan meteen gelijk aan wie ik ben.

Een gekke, creatieve duizendpoot die op een energieke manier in het leven staat. Voeg daar dan nog eens een levensvreugde aan toe die elke dag voor een nieuwe start zorgt vol creativiteit en je hebt mijn persoonlijkheid omschreven.

Samen met mijn vriend (cribs.be gepassioneerde houtbewerker) zijn 2 schattige kindjes, mijn knappe zoon en onze knuffelbeer zijnde onze Louise, de Berner Sennen wonen wij op een heerlijk plekje in Schoten.

"Met mijn handen bezig zijn", dat primeert. Creatief zijn in de keuken, interieur, tuin en binnen vele ambachten is een must. Ik ben klassiek geschoold binnen verschillende disciplines in de kunst. Zelf heb ik daar nog een massa handwerk aan toegevoegd --> fair is fair, mama heeft daar een grote rol in gespeeld. Van mijn vader heb ik de handigheid met boormachine, hamer en beitel meegekregen en van mijn 🖤 heb ik een extra liefde voor houtbewerking gekregen. Met als resultaat dat ik op mijn vrije momenten aan de houtdraaibank sta om allerlei objecten te draaien.

Na jarenlange carrière als marketing manager voor een zeer gekende tuincenter-keten, stonden er nieuwe uitdagingen voor me te wachten. Het moest creatief zijn, dat was meteen duidelijk. Aangezien ik niet kon kiezen uit de vele opties, heb ik voor alle gekozen. Het leven mag soms echt wel "en + en" zijn ipv "of". Verder ben ik een zeer sociaal dier dat graag "onder de mensen" is. Maak dan de som van alles en.... we komen bij het huidige plan.

Mijn creatieve kennis delen met mensen die altijd al creatief hebben willen zijn, maar daar één of andere drempel in zien. Schrik dat het niet gaat lukken, "ik weet niet hoe eraan te beginnen", "heb geen inspiratie" of gewoonweg "ik ben niet handig". Kom naar onze laagdrempelige, gemoedelijke workshops en ontdek dat ook jij creatief kan zijn. Ontdek de ontspanning die erbij aan te pas komt en gun jezelf de voldoening om terug naar huis te keren met je persoonlijke creatie!

Want iedereen is creatief, gewoon elk op zijn eigen manier!

Graag tot snel op één van onze workshops!

Creatieve groetjes,

Pet